среда, 1 мая 2013 г.

Учителю, навчайся у Дистанційній Академії Олени Єльнікової


 Вверх   Сьогодення вимагає від педагогів  підвищення свого професійного рівня  у володінні та використанні  комп'ютерних та комунікаційним технологій,  вміння  ефективно використовувати в навчально – виховному процесі Інтернет-ресурси.
  Але останнім часом я чує від деяких своїх колег, що немає часу на навчання, не має можливості придбати комп’ютер, не знає до кого звернутися за допомогою та інші схожі аргументи. Для мене всі ці так названі аргументи лише прикриття за яким стоїть небажання. Я впевнена, що більшість з них розраховує на те, що може обійдеться якось та зможе бути в стороні та працювати за звичними підходами.
  Ні, шановні колеги, вже не вийде спостерігати за процесом, в нього треба або включатися, або піти зі школи. Бути спостерігачем можливо було років 10 тому, а сьогодні це вже не можливо. Щоденне життя учня сьогодні та його майбутнє вже неможливо без інформаційно – комунікаційних технологій.
   Навчитися можна, якщо бажаєш, а для цього є багато можливостей.
   Однією з таких можливостей є Дистанційна академія Олени Єльникової , яка постійно  проводить вебінари, флешмоби для  вчителів та керівників, навчаючи їх всім електронним, комп'ютерним та комунікаційним технологіям. Заходьте на сайт Дистанційної академії Олени Єльникової, знайомтеся з розкладом та приєднуйтеся до навчання. Я вас запевняю, що прослухавши хоча б одне заняття Олени Вікторівни, вже не зможете відмовитися  від наступної зустрічі. 
  А ще нас всіх чекає сюрприз від Олени Вікторівни - відкриття блогу "Дистанційна освіта педагога"
  Це є одна з багатьох можливостей навчатися та бути корисним та необхідним своїм учням.
Шукайте можливості навчатися, а результат доставить задоволення.
Натхнення та  творчої наснаги, шановні вчителі!



Комментариев нет:

Отправить комментарий