среда, 12 февраля 2014 г.

А що для Вас атестація? Стрес чи підведення підсумків роботи ?

 Не секрет, що дуже часто можна почути від учителя, про те що чергова атестація – це черговий кошмар, стрес.


  Хочу поспорити. Таке може сказати той вчитель, який не розвивається в між атестаційний період, займається самоосвітою формально.

  Лише планування власного саморозвитку вчителя дає можливість пройти атестацію без стресів та показати дійсну відповідність кваліфікаційній категорії, на яку претендує.

  Протягом цього триместру в рамках зустрічей Елітного Клубу педагогів та відкритих вебінарів у Дистанційній Академії Олени Єльнікової пройшло багато занять, які допомагають вчителю послідовно конкретними діями пройти гарантовано  атестацію.

  Так на минулому заняття ретельно розгляну питання написання вчителем статті, яка гарантовано зацікавить та будить надрукована у паперових журналах. Складання алгоритму написання статті з використанням ментальної карти виявилося дуже корисною фішкою.

  Для вчителів, які мають свої публікації у відео форматі, з’явилася унікальна можливість  опублікувати їх на порталі Відеошкола  Elnik та отримати сертифікат.
 Мені вчора випала така нагода отримати свій перший сертифікат за публікацію живої презентації на цьому порталі.


   Якщо Ви бажаєте навчитися робити презентації у відео форматі, то  це можливо вже скоро. Олена Єльнікова  вже скоро починає Флешмоб 3.2. Протягом цього Флешмобу ви навчитеся робити якісні слайдові презентації, перетворювати їх у відепрезентації, записувати живі відео презентації. Реєструйтеся на Флешмоб і тоді атестація буде не стресом, а підведенням підсумків вашої роботи за між атестаційний період. Головне цей підсумок буде складатися з ваших досягнень. А найцінніше буде те, що  ваші досягнення, ваша успішність  сприятиме підвищенню рівня успішності ваших учнів. За ради цього слід зростати й досягати нових професійних вершин.

 14 лютого 2014 року відбудеться чергова  зустріч  директорів та заступників директорів шкіл, які зацікавлені у системному використанні технологій в навчальному процесі школи. Більш детально питання, які будуть розглянуті на зустрічі опубліковані  Оленою Єльніковою в Інформаційному листі.

  Приєднуєтеся до  Цифрового Елітного Клубу педагогів та отримуйте задоволення від власних успіхів у професійному зростанні та успішності ваших учнів. Будьте цікавими та корисними своїм учням.

Комментариев нет:

Отправить комментарий