вторник, 28 января 2014 г.

Бажаєте пройти успішно атестацію? Тоді приєднуйтеся

   У рамках засідань Елітного цифрового клубу педагогів в Дистанційній Академіії Олени Єльнікової проходить система відкритих вебінарів з висвітлення питаня якісної підготовки вчителів для проходження атестації у 2014 році.

  На вебінарах розглядаються суто практичні  дії. Так на останніх заняттях була проведена самооцінка кожного учасника вебінару  власного рівня інформаційної компетентності за кваліметричною моделлю. Олена Вікторівна навчила створювати чек - лист задач для кожного вчителя особисто з метою підвищення конкретних факторів для власного зростання.

  Зустрічі на вебінарах п. Олени за тематикою "Атестація 2014" допоможуть створити якісне та безпрограшне портфоліо власних матеріалів, пройти репетицію виступу на засідання атестаційної комісії.

  Наступні заняття також обіцяють бути корисними та такими, що дають конкретний результат. Якщо Ви ще не з нами, а бажаєте пройти успішно атестацію у цьому році або наступних, то приєднуйтеся. Заходьте на блог "Дистанційне навчання педагога" , заповніть анкету "тестдрайв Атестація 2014" і у вас буде можливість приєднатися до відкритих занять Клубу до 1 лютого.

Комментариев нет:

Отправить комментарий