четверг, 23 января 2014 г.

Вставляємо зображення в форму Google

    GoogleForm зручний інструмент для перевірки знань учнів. З власного досвіду скажу, що не просто зручний інструмент для вчителя, а й мотиватор для учнів. Мотивація до навчання моїх учнів завдяки  використанню GoogleForm зросла. Я використовую таке он-лайн опитування  з метою  закріплення вивченого на уроці, як домашня самостійна робота, для відпрацювання конкретних вмінь та навичок, як контроль знань з теми. 
   Але при створенні   опитування виникає проблема з недостатніми можливостями інструментів форм Google, а саме може виникнути можливість вставити малюнок або відео.
  Для того, щоб вставити зображення (формули, малюнки, скрини) необхідно на  Google Drive створюємо папку, надаємо їй спільний доступ. В папку завантажуємо зображення, які будемо використовувати у формі.

   При створенні питання, яке містить заображення, ставимо курсор у поле "Пояснення"

Натискаємо на панелі інструментів форми  опцію "Вставка" 
  У випадаючому списку обираємо опцію "вставити зображення"


Відкривається вікно для завантаження зображення. Обираємо завантажити з диску, обираємо та відкриваємо папку де завантажені необхідні зображення. Далі діємо як при звичайному завантаженя: обрали зображення, відбулося його завантаження.


 Отримуємо бажаний результат



Читайте також:

Комментариев нет:

Отправить комментарий